بازارساز خودکار (AMM)

در مورد بازارساز خودکار (AMM) چه می‌دانید؟

IRCA CRYPTO

بازارسازهای خودکار (AMMها) باعث می‌شوند تا دارایی‌های دیجیتالی بدون کسب مجوز و به‌صورت اتوماتیک با استفاده از استخرهای نقدینگی به‌جای بازار سنتی خریداران و فروشندگان مبادله شوند. بازارساز خودکار به‌عنوان یکی از مهم‌ترین زیرساختارهای DeFi محسوب می‌شود. به خاطر این ابداع، تجارت در صرافی‌های غیر متمرکز چیز رایجی در میان کاربران DeFi محسوب می‌شود. طبق تحقیقات در سایت ایرکا کریپتو از زیرمجموعه ایرکا هولدینگ، در پلتفرم صرافی سنتی، خریدارن و فروشندگان قیمت‌های متفاوتی را برای یک دارایی پیشنهاد می‌کنند. وقتی کاربران قیمت فهرست‌بندی شده را قابل قبول می‌دانند، مبادله را اجرا می‌کنند و این قیمت تبدیل به قیمت بازار آن دارایی می‌شود. با این‌وجود، AMMها دارای رویکرد متفاوتی در تجارت دارایی‌ها دارد.

بازارساز خودکار چیست؟

بازارساز خودکار (AMM) یک ابزار مالی بری اتریوم و دیفای (DeFi) محسوب می‌شود. این فناوری جدید غیر متمرکز است و همیشه برای تریدینگ قابل دسترس است و بر تعامل سنتی بین خریداران و فروشندگان تاکید ندارد. این روش جدید دارایی‌های ارز، ایده‌آل‌های اتریوم، کریپتو و فناوری بلاک‌چین را تضمین می‌کند: هیچ نهادی این سیستم را کنترل نمی‌کند و هیچ فردی نمی‌تواند راه‌حل‌های جدید بسازد و مشارکت کند.

 

استخرهای نقدینگی

نقدینگی به چگونگی انتقال یک دارایی به دارایی دیگر اشاره می‌کند که اغلب یک ارز فیات بدون تاثیرگذاری بر قیمت بازار آن است. قبل از آنکه AMM ها وارد بازی شوند، نقدینگی چالشی برای صرافی‌های غیر متمرکز (DEXها) در اتریوم محسوب می‌شد. به‌عنوان یک فناوری جدید، تعداد خریداران و فروشندگان کم بود، بدین معنا که یافت افرادی که تمایل به تجارت داشتند سخت بود. AMMها با ایجاد استخرهای نقدینگی و ارائه خدمات نقدینگی این مشکل نقدینگی را حل کرد. هرچه دارایی‌ها در یک استخر نقدینگی بیشتر باشد، تجارت در صرافی‌های غیر متمرکز راحت‌تر خواهد بود. در پلتفرم‌های AMM، به‌جای تریدینگ بین خریداران و فروشندگان، کاربران به‌وسیله استخر نقدینگی تجارت می‌کنند.

 مجموعه هلدینگ ایرکا

فرم تماس با ما

اندیکاتور ATR چیست؟

اندیکاتور ATR چیست و چه کاربردی دارد؟

IRCA CRYPTO

شاخص محدوده میانگین واقعی که به اختصار ATR نامیده می‌شود، اندیکاتور نوسانی است که نشان می‌دهد چقدر از دارایی در طول یک دوره زمانی حرکت کرده است. این اندیکاتور می‌تواند به تریدرها کمک کند تا وقتی که می‌خواهند معامله‌ای را شروع کنند، تایید شوند و همچنین می‌تواند برای تعیین جایگزینی سفارش توقف ضرر استفاده شود. در واقع این اندیکاتور نوسان را ارزیابی می‌کند. طبق گفته وب‌سایت ایرکا کریپتو از زیر مجموعه ایرکا هولدینگ، اندیکاتور ATR نوعی میانگین متحرک از حرکت قیمت دارایی است که معمولاً در طی یک دوره 14 روزه اتفاق می‌افتد، اما می‌تواند متغیر باشد که به استراتژی‌تان بستگی دارد.

کاربرد اندیکاتور ATR

به‌یاد داشته باشید که ATR فقط توضیح می‌دهد که در بازار چقدر نوسان وجود دارد. چنین نوسانی همیشه جهت‌دار نیست و می‌تواند در یک اقدام جانبی وجود داشته باشد.

به این نکته توجه کنید که افزایش در ATR، افزایش در نوسان را نشان می‌دهد. به‌عبارت دیگر، قیمت‌ها دارای محدوده بزرگ‌تری از حرکت هستند. اما این محدوده ضرورتاً وارد بازار پرطرفدار نمی‌شود.

 

چرا اندیکاتور ATR این همه مهم است؟             

اندیکاتور ATR به این دلیل مهم است که به تریدر کمک می‌کند تا بفهمد که نوسان بازار چگونه است. همچنین، بر اساس اطلاعات و استراتژی تریدینگ، تریدر می‌تواند از مزیت رقابتی آن استفاده کند. توجه به این نکته حائز اهمیت است که ATR باید به‌عنوان یک فیلتر برای تریدها در موقعیت‌های خوب استفاده شود. بهترین قسمت آن این است که این اندیکاتور ابزار قدرتمندی برای شناسایی سطوح توقف ضرر و اهداف سوددهی محسوب می‌شود.

 

چرا باید از ATR استفاده کنیم؟

این اندیکاتور باید بدون در نظر گرفتن افق سرمایه‌گذاری توسط همه شرکت‌کنندگان در بازار استفاده شود. اما چرا؟ چون این اندیکاتور برای یافتن تریدرهای احتمالی بسیار عالی است و دارای مدیریت کارآمد تجارتی است.

 مجموعه هلدینگ ایرکا

فرم تماس با ما

اندیکاتور CCI چیست؟

اندیکاتور CCI

اندیکاتور CCI چیست و چه کاربردی دارد؟

IRCA CRYPTO

شاخص کانال کالا (CCI) سطح قیمت فعلی مرتبط با سطح میانگین قیمت در طی بیش از یک دوره زمانی را ارزیابی می‌کند. CCI زمانی نسبتا بالا است که قیمت‌ها بالای حد میانگین باشند. CCI زمانی نسبتا پایین است که قیمت‌ها زیر حد میانگین باشند. با استفاده از این روش، CCI می‌تواند برای شناسایی سطوح بیش از خرید و بیش از فروش استفاده شود. در ادامه از سایت ایرکا کریپتو از زیر مجموعه ایرکا هولدینگ در مورد اندیکاتور CCI بیشتر توضیح خواهیم داد.

اندیکاتور CCI چیست؟

دونالد لامبرت شاخص کانال کالا (CCI) را در سال 1980 به‌عنوان روش در نظر گرفتن قیمت میانگین فعلی را در طی یک دوره ویژه توسعه داد.

CCI روشی برای تریدرها است تا سطوح بیش از خرید و بیش از فروش را برای یک بازار مفروض ارزیابی و شناسایی کنند. همچنین CCI توسط تریدرها استفاده می‌شود تا قدرت و جهت یک ترند را ارزیابی کنند و همه فرصت‌های بالقوه خرید و فروش را مشخص کنند.

 

اندیکاتور CCI چه کاربردی دارد؟

تریدرها می‌توانند از استراتژی شاخص کانال کالا برای تشخیص فرصت‌های تریدینگ بر اساس سطوح بیش از خرید یا بیش از فروش در طول یک بازار محدوده رنج استفاده کنند. ایده استراتژی CCI این است که در طول شرایط بازار بیش از خرید، انتظار می‌رود که قیمت‌ها کاهش یابند و وقتی بازار به یک حالت بیش از فروش می‌رسد، افزایش قیمت پیش‌بینی می‌شود. از این‌رو، تریدرها می‌توانند در موقعیت کوتاه یا بلند قرار گیرند یا می‌توانند وارد موقعیت مخالف از جهت ترند شوند. البته، مقادیر بیش از خرید و بیش از فروش عینی هستند و متفاوت از دیگر انواع ابزارها هستند. با این‌وجود، تریدرها از سیگنال‌های خرید و فروش از طریق هشدارهای بیش از خرید و بیش از فروش استفاده می‌کنند. تشخیص شرایط بازار بدین معنا نیست که قیمت بازنخواهد گشت.

 مجموعه هلدینگ ایرکا

فرم تماس با ما

اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic)

نگاهی مختصر به اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic)

IRCA CRYPTO

اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic)، اندیکاتور تریدینگ مشهوری است که برای پیش‌بینی تغییر ترند مفید است. همچنین این اندیکاتور بر روی مومنتوم قیمت تمرکز می‌کند و می‌تواند برای شناسایی سطوح بیش از خرید و بیش از فروش در شاخص‌ها، ارزها و بسیاری دیگر از دارایی‌های سرمایه‌گذاری استفاده شود. می‌خواهیم در سایت ایرکا کریپتو از زیر مجموعه ایرکا هولدینگ به این نکته اشاره کنیم که اندیکاتور استوکاستیک، مومنتوم حرکات قیمت را ارزیابی می‌کند. مومنتوم، نرخ تسریع در حرکت قیمت است. این امر نشان می‌دهد که مومنتوم قیمت اغلب قبل از حرکت قیمت تغییر می‌کند. در نتیجه، این اندیکاتور می‌تواند برای پیش‌بینی تغییر ترند استفاده شود. تریدرهای باتجربه و افرادی که در حل یادگیری تحلیل تکنیکال هستند می‌توانند می‌توانند از اندیکاتور استوکاستیک استفاده کنند.

اندیکاتور استوکاستیک چه کاربردی دارد؟

هر اندیکاتور با تمرکز بر موقعیت قیمت آخرین معامله در رابطه با محدوده بالا و پایین قیمت در طی دوره‌های قبلی کار می‌کند. به‌طور معمول، 14 دوره قبلی استفاده می‌شوند. به‌وسیله مقایسه قیمت آخرین معامله با حرکات قیمت قبلی، اندیکاتور تلاش می‌کند تا نقاط بازگشت قیمت را پیش‌بینی کند. اندیکاتور استوکاستیک یک اندیکاتور دو خطی است که می‌تواند برای هر نموداری استفاده شود. این اندیکاتور بین 0 و 100 دارای نوسان است. اندیکاتور استوکاستیک نشان می‌دهد که چگونه قیمت قبلی با بیشترین و کمترین سطوح قیمت در طی یک دوره قبلی از پیش تعیین شده مقایسه می‌شود. دوره قبلی معمولا شامل 14 دوره منحصربه‌فرد است. برای مثال، در یک نمودار هفتگی، این دوره 14 هفته خواهد بود. در یک نمودار ساعتی، این دوره 14 ساعت خواهد بود.

در هنگامی که اندیکاتور استوکاستیک به‌کار می‌رود، یک خط سفید زیر این نمودار ظاهر خواهد شد. این نمودار سفید خط K% است. همچنین یک خط قرمز زیر این نمودار قرار دارد که میانگین متحرک سه دوره‌ای از K% است. این میانگین هم به‌عنوان D% اشاره می‌شود.

 مجموعه هلدینگ ایرکا

فرم تماس با ما

اندیکاتور moving average چیست؟

اندیکاتور moving average چیست؟

IRCA CRYPTO

میانگین متحرک (Moving Average) یک اندیکاتور تکنیکال است که تحلیل‌گران و سرمایه‌گذاران بازار ممکن است از آن برای تعیین جهت یک روند استفاده کنند. این اندیکاتور، اطلاعات مهم را در مورد امنیت مالی در طی یک دوره زمانی خاص خلاصه می‌کند و کل آن را در تعداد داده‌ها تقسیم می‌کند تا به یک میانگین برسد. این اندیکاتور به این دلیل «میانگین متحرک» نامیده شده است که به‌طور پیوسته براساس آخرین داده‌های مرتبط با قیمت محاسبه می‌شود. در ادامه از سایت ایرکا کریپتو از زیر مجموعه ایرکا هولدینگ با این اندیکاتور بیشتر آشنا می‌شویم.

تحلیل‌گران از میانگین متحرک برای تعیین حمایت و مقاومت به‌وسیله ارزیابی حرکت‌های قیمت یک دارایی استفاده می‌کنند. یک میانگین متحرک، حرکت/اقدام قیمت قبلی یک اوراق بهادار را منعکس می‌کند. سپس تحلیل‌گران یا سرمایه‌داران از این اطلاعات برای تعیین جهت بالقوه قیمت دارایی استفاده می‌کنند.

 

اندیکاتور میانگین متحرک (moving average) چه کاربردی دارد؟

بهترین روش برای استفاده از میانگین متحرک برای کمک به تعیین روند است. وقتی پرایس اکشن یا اقدام قیمت بالای میانگین متحرک است، این حالت نشان می‌دهد که قیمت در یک صعودی کلی قرار گرفته است. اگر پرایس اکشن زیر میانگین متحرک بماند، پس نشان می‌دهد که قیمت در حال نزولی قرار گرفته است.

این اندیکاتور یک ابزار دستی محسوب می‌شود که می‌توانید از آن به‌عنوان یک اندیکاتور مستقل استفاده کنید یا آن را با دیگر اندیکاتورها ترکیب کنید. همچنین، می‌توانید با  چندین میانگین متحرک در چهارچوب‌های زمانی متفاوت ترسیم کنید تا حرکت روند را تشخیص و تایید کنید. برخی از تریدرها در هنگام تحلیل این روند، سه اندیکاتور میانگین متحرک را در چهارچوب‌های زمانی کوتاه مدت، بلند مدت و میان‌مدت تنظیم می‌کنند. توجه به این نکته حائز اهمیت است که میانگین متحرک می‌تواند در چهارچوب زمانی ساعتی نیز تعریف شود.

 مجموعه هلدینگ ایرکا

فرم تماس با ما

اندیکاتور ایچیموکو (Ichimoku) چیست؟

اندیکاتور ایچیموکو

اندیکاتور ایچیموکو (Ichimoku) چیست؟

IRCA CRYPTO

اندیکاتور ایچیموکو یک اندیکاتور تحلیل تکنیکال همه‌کاره است که تلفیقی از عناصر چندگانه‌ای است که توسط اندیکاتورهای متفاوت نشان داده می‌شوند. این اندیکاتور به‌روشی ساختاربندی شده است که اطلاعاتی را در مورد جهت روند، سطوح حمایت و مقاومت همچنین مومنتوم ارائه می‌کند. طبق تحقیقات تیم ایرکا کریپتو از زیر مجموعه ایرکا هولدینگ، چون این اندیکاتور شامل اطلاعات چندگانه‌ای است، نمودار ایچیموکو دیدگاهی را برای شما فراهم می‌کند که ویژگی‌های قیمت را از طریق نقاط مختلف داده‌ها به‌دست آورید.

ابر ایچیموکو چیست؟

نمودار ایچیموکو شامل پنج خط متفاوت است که پرایس اکشن را بررسی می‌کند و دو خط از این پنج خط منطقه‌ای را به‌نام ابر ایچیموکو تشکیل می‌دهند.

 

اندیکاتور ابر ایچیموکو چه کاربردی دارد؟

استراتژی تریدینگ ایچیموکو می‌تواند هشدارها برای سیگنال‌های خرید و فروش را نشان دهد چون می‌تواند مومنتوم و جهت روند را شناسایی کند. اندیکاتور ایچیموکو می‌تواند در سطح حمایت برای مشخص کردن نقاط حد صفر استفاده شود. همچنین، ابر ایچیموکو به‌وسیله تریدرها استفاده می‌شود چون تخمین قطعی را در مورد سطح قیمت آتی فراهم می‌کند. در کل، اندیکاتور ایچیموکو می‌تواند در استراتژی تریدینگ به‌صورت زیر به‌کار رود:

تعیین جهت روند

یک روش برای یافتن جهت روند از طریق سیگنال‌های خط مبنا و Conversion است. وقتی خط Conversion بالاتر از خط مبنا پیش می‌رود، یک روند مثبت پیش‌بینی می‌شود. روند مخالف یا منفی زمانی انتظار می‌رود که خط مبنا بالای خط Conversion  باشد (خط دوره کوتاه‌تر).

سطوح حمایت و مقاومت

چون اندیکاتور ایچیموکو، قیمت را پیش‌بینی می‌کند، حاشیه‌های ابری نیز یک بررسی از سطوح حمایت و مقاومت فعلی و آتی را فراهم می‌کنند.

 

ابر ایچیموکو

ابر ایچیموکو می‌تواند حالت نزولی یا صعودی داشته باشد. به‌نظر می‌رسد روند صعودی زمانی ظاهر می‌شد که خط پیشرو A بالای خط پیشروی B افزایش یابد. روند نزولی نیز می‌تواند زمانی اتفاق بیفتد که خط پیشروی A زیر خط پیشروی B کاهش یابد.

 مجموعه هلدینگ ایرکا

فرم تماس با ما

اندیکاتور RSI چیست؟

اندیکاتور RSI

اندیکاتور RSI چیست؟

IRCA CRYPTO

شاخص قدرت نسبی (RSI) یک اندیکاتور مومنتوم است که در تحلیل تکنیکال برای ارزیابی شرایط بیش از خرید یا بیش از فروش در قیمت یک سهام یا دارایی‌های دیگر، شدت تغییرات اخیر در قیمت را محاسبه می‌کند. اندیکاتور RSI به‌صورت یک اسلایتور (یک نمودار خطی که بین دو حد حرکت می‌کند) نشان داده می‌شود و می‌تواند از 0 تا 100 خوانده شود. این اندیکاتور در اصل توسط جی.والز ویلدر توسعه یافته بود.

 

اندیکاتور RSI چه کاربردی دارد؟

اندیکاتور RSI، تغییرات در یک سهام یا قیمت ارز دیجیتالی را در بیش از 14 دوره ارزیابی می‌کند که می‌تواند روزها، ساعت‌ها یا هفته‌ها باشد. تریدرها از RSI برای در نظر گرفتن شرایط بازار بیش از خرید یا بیش از فروش استفاده می‌کنند. وقتی مومنتوم روبه‌افزایش است، RSI بیشتر می‌شود (بالای 70) و نشان می‌دهد که دارایی به‌طور فعال در این بازار خریداری می‌شود. اگر مومنتوم کاهش یابد، RSI کمتر می‌شود (زیر 30) و نشان می‌دهد که فشار فروش روبه‌افزایش است.

RSI می‌تواند برای اجرای بسیاری از استراتژی‌های ترند تریدینگ متفاوت استفاده شود. یک استراتژی، خرید/فروش در واگرایی در مقادیر بی‌نهایت RSI است که سطوح بیش از خرید یا بیش از فروش را نشان می‌دهد. استراتژی دیگر، خرید یا فروش در زمانی است که RSI از خط میانی عبور می‌کند یا نزدیک به آن است که می‌تواند شروع یک ترند را نشان دهد. علاوه‌براین، RSI می‌تواند در ترکیب با دیگر اندیکاتورها مانند میانگین متحرک برای خروجی سیگنال‌های دقیق‌تر استفاده شود.

به‌طور معمول، یک RSI بیش از 50 نشان‌دهنده روند صعودی است و RSI زیر 50 نشان‌دهنده روند نزولی است. در استراتژی عبور از خط میانی، تریدرها می‌توانند 50، 40/60 یا 30/70 را به‌عنوان سطوح حمایت و مقاومت در ترندهای بالا و پایین استفاده کنند. اگر حمایت از مقاومت شکسته شود، پس یک روند معکوس حتمی خواهد بود و تریدرها می‌توانند بر طبق آن عمل کنند.

 مجموعه هلدینگ ایرکا

فرم تماس با ما

اندیکاتور MACD چیست؟

اندیکاتور MACD

اندیکاتور MACD چیست و چه کاربردی دارد؟

IRCA CRYPTO

اندیکاتور میانگین متحرک همگرایی واگرایی که به اختصار MACD نامیده می‌شود، نوسانگر مومنتوم است که عمدتاً برای روند معاملات استفاده می‌شود. اگرچه این اندیکاتور یک نوسانگر است، معمولاً برای تعیین شرایط بیش از خرید یا بیش از فروش استفاده نمی‌شود. این اندیکاتور بر روی نموداری ظاهر می‌شود که دارای دو خط است که بدون حدوحدود دارای نوسان است. در این مقاله از سایت ایرکا کریپتو از زیر مجموعه ایرکا هولدینگ قصد داریم تا به‌طور مختصر در مورد این اندیکاتور صحبت کنیم و به‌شما بگوییم که این اندیکاتور چه کاربردی دارد.

اندیکاتور MACD چه کاربردی دارد؟

وقتی این اندیکاتور بالای صفر باشد، صعودی در نظر گرفته می‌شود، درحالیکه وقتی زیر صفر باشد، نزولی در نظر گرفته می‌شود.

در نمودار اندیکاتور معمولاً سه عدد مشاهده می‌کنیم:

–       اولین عدد، تعداد دوره‌هایی است که برای محاسبه میانگین متحرک سریع‌تر استفاده می‌شوند.

–       دومین عدد، تعداد دوره‌هایی است که در میانگین متحرک آهسته‌تر استفاده می‌شوند.

–       و سومین عدد، تعداد میله‌هایی است که برای محاسبه میانگین متحرک تفاوت بین میانگین‌های متحرک سریع‌تر و آهسته‌تر استفاده می‌شوند.

 

خط MACD تفاوت (یا فاصله) بین دو میانگین متحرک است. این دو میانگین متحرک معمولاً میانگین‌های متحرک نمایی (EMA) محسوب می‌شوند. خط MACD به‌عنوان میانگین متحرک «سریع‌تر» در نظر گرفته می‌شود. خط سیگنال نیز میانگین متحرک خط MACD است. خط سیگنال به‌عنوان میانگین متحرک «آهسته‌تر» در نظر گرفته می‌شود.

هدف از خط سیگنال، صاف‌کردن حساسیت خط MACD است. هیستوگرام نیز تفاوت بین خط MACD و خط سیگنال را نشان می‌دهد. چون در اندیکاتور MACD دو میانگین متحرک با «سرعت‌های» متفاوت داریم، به‌طور آشکار میانگین متحرک سریع‌تر نسبت به حرکت قیمت واکنش سریع‌تری نشان خواهد داد. وقتی روند جدیدی اتفاق می‌افتد، خط سریع‌تر (خط MACD) سریع‌تر واکنش نشان می‌دهد و ناگهان از خط آهسته‌تر (خط سیگنال) عبور می‌کند.

 مجموعه هلدینگ ایرکا

فرم تماس با ما

تحلیل تکنیکال چیست؟

تحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال چیست؟

IRCA CRYPTO

وقتی در مورد تصمیمات مرتبط با سرمایه‌گذاری صحبت می‌کنیم، اکثر افراد به فروش، درآمد یا افزایش دارایی خود فکر می‌کنند. در این مقاله از وب‌سایت ایرکا کریپتو از زیر مجموعه ایرکا هولدینگ قصد داریم تا در مورد تحلیل تکنیکال صحبت کنیم و به شما بگوییم تحلیل تکنیکال چیست؟

تحلیل تکنیکال چیست؟ تحلیل تکنیکال روش مشهوری است که به‌شما کمک می‌کند تا مطابق با آن قدم بردارید. تحلیل تکنیکال باعث می‌شود تا دیدگاه‌تان را در مورد شاخص یا سهام خاصی توسعه دهید یا تجارتی را که می‌خواهید وارد آن شوید یا از آن خارج شوید را مشخص کنید.

 تحلیل تکنیکال چه کاربردی دارد؟

تحلیل تکنیکال می‌تواند برای هر چیزی استفاده شود از سهام گرفته تا ارزهای دیجیتال، هر چیزی که فکرش را بکنید. تا زمانی که اطلاعاتی در مورد قیمت قبلی وجود داشته باشد، فرصتی برای استفاده از تحلیل تکنیکال وجود دارد. این تحلیل اغلب به‌وسیله نمودارهایی از داده‌هایی مرتبط انجام می‌گیرد تا سیگنال‌های تردینگ کوتاه‌مدت ایجاد شوند. یک تحلیل‌گر فنی می‌تواند اطلاعات را برای تصمیم‌گیری آگاهانه در مورد تردینگ تفسیر کند.

در تحلیل تکنیکال، رفتار قیمت قبلی برای پیش‌بینی قیمت‌های آتی به بهترین روش بررسی می‌شود. شاخص‌های مختلفی برای شناسایی و تعیین مسیر این پیش‌بینی استفاده می‌شوند. در تحلیل تکنیکال به این نکته اشاره می‌شود که همه اطلاعات مرتبط به بازار در قیمت منعکس می‌شود و این روال احتمالاً تکرار شود. البته، تحلیل‌های متفاوت می‌توانند تفسیرهای متفاوتی از همان داده داشته باشند.

تریدرها به روش‌های مختلفی از تحلیل تکنیکال استفاده می‌کنند، اما یکی از مفاهیم پایه آن، حمایت و مقاومت است. حمایت، سطح قیمتی است که اوراق بهادار معمولا مانع از سقوط آن می‌شود. مقاومت نیز سطحی است که یک سهام مانع از افزایش قیمت می‌شود. اگر قیمت یک سهام زیر منطقه حمایت پایین بیاید و برای مدتی همان‌جا بماند، معمولا نشانه این است که به کاهش خود ادامه خواهد داد.

 مجموعه هلدینگ ایرکا

فرم تماس با ما

اندیکاتور ADX چیست؟

اندیکاتور ADX

اندیکاتور ADX چیست؟

IRCA CRYPTO

اندیکاتور شاخص میانگین جهت‌دار یا ADX یک اندیکاتور روند مشهور ترند است که برای ارزیابی میانگین متحرک طراحی شده است. این اندیکاتور توسط والز ویلدر توسعه یافته بود و یک بخش از سیستم حرکت جهت‌دار محسوب می‌شود که هدف آن ارزیابی حرکات قیمت و قدرت آنها است. در جاییکه یک ترند بالا و پایین می‌رود، دو شاخص همراه در نمودار دیده می‌شود:

–       شاخص جهت‌دار منفی (DMI-)

–       شاخص جهت‌دار مثبت (DMI+)

وقتی به اندیکاتور ADX نگاه می‌کنید، سه خط جدا برای نشان دادن ترند در امتداد این اندیکاتورهای جهت‌دار مثبت و منفی مشاهده می‌کنید. می‌توانید این نوع از اندیکاتور قدرت ترند را برای ارزیابی حرکات قیمت استفاده کنید. طبق تحقیقات تیم سایت ایرکا کریپتو تحت زیر مجموعه ایرکا هولدینگ، ADX می‌تواند برای سهام همچنین صندوق سرمایه‌گذاری مشترک و ETFها استفاده شود.

اندیکاتور ترند ADX چه کاربردی دارد؟

می‌توانید ADX را به‌صورت یک خط مجزا ترسیم کنید که مقادیر آن از صفر در انتها تا 100 در بالا متغیر باشد. این اندیکاتور قدرت ترند را به‌جای قیمت ارزیابی می‌کند.

یک ترند قوی زمانی وجود دارد که ADX بالای 25 باشد و زمانی که ADX زیر 20 باشد هیچ ترندی وجود ندارد.

وقتی ADX از مقادیر بالا پایین‌تر می‌رود، پس ترند ممکن است به پایان برسد.

اگر ADX رو به کاهش باشد، می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که بازار در حال تبدیل شدن به یک ترند کم‌جهت‌دار است و ترند فعلی در حال ضعیف‌شدن است. ممکن است بخواهید از سیستم‌های تریدینگ ترند به‌عنوان تغییرات ترند جلوگیری کنید.

اگر ADX روبه‌افزایش باشد، پس بازار یک ترند قدرتمندی را نشان می‌دهد. ارزش ADX متناسب با شیب این ترند است. شیب خط ADX متناسب با سرعت حرکت قیمت (تغییر شیب ترند) است. اگر این ترند دارای شیب ثابتی باشد پس ارزش ADX معمولاً متوقف می‌شود.

 مجموعه هلدینگ ایرکا

فرم تماس با ما